Vi vandrer videre for en rettferdig klimapolitikk

Sees vi på Rettferdskonferansen 9. og 10. november?

Postet 11/10/18

Klimapilegrim skal på Rettferdskonferansen. Skal du?

Klima er ett av de sentrale temaene når folk møtes på den splitter nye satsningen Rettferdskonferansen 9. november! Statsminister Erna Solberg, biskop Ingeborg Midttømme, Henrik Syse og Changemaker-leder Embla Regine Mathisen er noen av de mange dyktige bidragsyterne som kommer fra både innland og utland. Det blir et spennende og variert program med panelsamtaler, praktisk orienterte workshops, og korte innlegg fra en rekke dyktige og inspirerende mennesker i «Ted-talk-stil».

Rettferdskonferansen markerer startskuddet på en voksende, tverrkirkelig fellesbevegelse for rettferdighet. Intiativtakerne sier følgende om hva du kan forvente: «Vi ønsker å dele de erfaringene som kristne aktører og andre har gjort seg med å fremme rettferdighet rundt om i verden. Samtidig vil vi utfordre og utruste deg, kirken din eller organisasjonen du tilhører til å fremme rettferdighet, ikke bare i ord, men i handling - både lokalt, nasjonalt og internasjonalt. Det er på tide å gjøre noe. Vi håper du er med oss!»

Konferansen retter seg mot:

- Tilsatte og frivillige i lokale menigheter, på regionalt og sentralt nivå.

- Tilsatte og frivillige i organisasjoner som arbeider med de temaene som Rettferdskonferansen fokuserer på, deriblant diakonale-, misjons-, bistands- og rettighetsorganisasjoner.

- Alle andre som er interesserte i temaene.

Se hele programmet og meld deg på nå: rettferdskonferansen.no.

NB: Dagen etter, 10. november blir det en storslått markering av Klimapilegrim! Vi kommer tilbake med mer informasjon, men sett av datoen nå! Du kan blant annet se frem til en interreligiøs klimavandring, og klimamarkering foran Stortinget i Oslo kl. 14!

© Klimapilegrim 2015 — 2021