Informasjonskapsler

Godta Denne siden bruker informasjonskapsler for responsiv design.
Du kan skru av disse i din nettleser.

Klimapilegrimsvandring med tre stopp | Bindal

Ca 1630 Vi fyller vår flaske med vann fra bekken i Hornlia, ved foten av Bindals høyeste fjell Heilhornet. Tekstlesing og musikkinnslag. Vi inviterer alle som vil til å være med å vandre sammen videre herfra ned bakken ca 2 km til Kjelleidet. Vi vil invitere idrettslag, pensjonistforeningene og frivilligsentralen til å delta, kanskje flere.

Ca kl 1800 Kjelleidet. Veikryss FV 17 og FV 802, med kiosk og campingplass. Her satte kommunen ned et seljetre som tusenårstre i 2000. Vi legger inn en seremoni hvor vi vanner treet med vann fra Bindal og det som kom nordfra, og fyller opp flasken som skal videre. Her blir det tekstlesing og musikkinnslag
Vi ber innehaveren av kiosken om å ha klar mat til salgs for dem som er sultne.

Ca kl 1830 Vi går over veien til et gammelt båtdrag der vi setter ut en bindalsfæring som skal ros av fire personer. Vi synger mens de ror av gårde sørover på den gamle ferdselsveien, der de bruker det gamle båtdraget over til Sørfjorden, mens vi andre vandrer langs FV 17 sørover til Svaberget camping som ligger i nabokommunen Nærøy.

Ca kl 1900/1930 Her tar vi i mot færingen med sang, og hvis det passer, overrekker vannflasken til en representant for Nærøy (hvis det er de som skal overta?) Vi samarbeider med innehaveren av campingplassen og legger til rette for grilling her som en avslutning av pilegrimvandringen i Bindal.

Sted Bindal
Starter 14. juli 2015 16:30
Slutter 14. juli 2015 21:00
Ytterligere informasjon klikk her!

Initiativtakere

Klimapilegrim 2015 er en del av en internasjonal tverrkirkelig mobilisering for klimarettferdighet gjennom
ACT Alliance.

© Klimapilegrim 2015.