Informasjonskapsler

Godta Denne siden bruker informasjonskapsler for responsiv design.
Du kan skru av disse i din nettleser.

Vandring Gamle Øyestad Kirke - Fjære Kirke | Grimstad

Grimstad, Landvik og Fjære Menigheter ønsker velkommen til en Klimapilegrimsvandring mellom våre to middelalderkirker, Gamle Øyestad Kirke og Fjære Kirke. Vi starter med besøk i Gamle Øyestad Kirke med guide Jon Fløistad kl. 13.00. Hele turen er på ca. 7 km og tar ca. 3 timer med markeringer/stopp underveis. Ta med mat og drikke. Ruta følger blant annet den gamle Kongeveien. Dette blir en spennende vandring, så sett av søndag 9. august.

Klimapilegrim 2015, er en nasjonal, tverrkirkelig mobilisering for klimarettferdighet. Gjennom pilegrimsvandringer over hele landet inviteres vi til refleksjon over menneskets avhengighet av Skaperen, skaperverket og hverandre, samtidig som vi mobiliserer til å ta vare på skaperverket. Pilegrimsreisen startet på Svalbard/Nordkapp på Skaperverkets dag den 7. juni og beveger seg gjennom Nord-Norge, via Trondheim på Olavsfestdagene og til Oslo 16. august. I tillegg vil det være en ruter som går langs kysten. Underveis legges det opp til stopp med dialogmøter, seminarer og forskjellige aktiviteter. Klimapilegrim 2015 er en del av en internasjonal, tverrkirkelig mobilisering for en rettferdig klimaavtale i Paris i desember. Under Klimapilegrim 2015 vil vi derfor samle inn underskrifter med budskap om at Norge må bidra med mindre utslipp og mer penger til klimatiltak i utsatte land. Ferden sendes videre gjennom Sverige, Danmark og Tyskland og helt fram til Paris.
Det planlegges flere tiltak i Agderfylkene som har som mål å samle inn underskrifter som vil bli overlevert til politikerne 13. august under Arendalsuka.

Vandringsleder: Ingar Ljosland 907 35 721

Sted Grimstad
Starter 9. august 2015 13:00

Initiativtakere

Klimapilegrim 2015 er en del av en internasjonal tverrkirkelig mobilisering for klimarettferdighet gjennom
ACT Alliance.

© Klimapilegrim 2015.